miercuri, 17 februarie 2010

Dă-te student!

Intră pe www.clublmt.ro, înscrie-te şi noi îţi arătăm cum e cu studenţia. Te luăm întâi la un training să-ţi explicăm ce urmează să ţi se întâmple, te strecurăm printre studenţi la cursurile facultăţilor care-ţi fac cu ochiul şi la sfârşit îţi vorbim despre cum trebuie să îţi arate CV-ul şi care sunt paşii mari pe drumul spre carieră. Nu de alta, dar nu vrem să te prindă vacanţa de după BAC nepregătit. O să-ţi dăm o mulţime de materiale pentru perioada în care avem treabă cu tine, plus că o să iei parte la activităţi interactive şi o să intri în contact cu oameni deştepţi şi dornici să te ajute, altfel nu te-am chema. Şi pentru că totul are un preţ am zis să nu te stoarcem de mai mult de 25 de euro (asta te duce pe undeva pe la un milion), pentru că ştim cum e cu banii de buzunar şi cu părinţii, dar sperăm să-i convingi spunându-le că o să fie mult mai bine pentru tine să nu te arunci cu capul înainte către o facultate din care să nu înţelegi nimic.
Am uitat să-ţi vorbim despre date: 26 martie e termenul-limită pentru înscriere şi între 10 aprilie şi 15 mai se desfăşoară toate activităţile. Te aşteptăm pe site şi scrie-ne la adresele de la contact dacă ai mai multe întrebări.


P.S: Pentru elevii din provincie,treaba sta altfel : nu se percepe taxa de 25 de euro si ei sunt asteptati sa vina in intervalul 19-23 aprilie pentru a vizita facultatile de care sunt interesati(dar trebuie sa isi asigure cazarea si masa)
Ca sa iti usuram munca,ti-am atasat si formularul de inscriere- click
 
TERMEN LIMITA 26 Martie

Nu ezita…testeaza-ti facultatea inainte sa o alegi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu