marți, 11 mai 2010

Avem mare nevoie de votul dvs.!!!

În comuna Ruginoasa(Jud.Neamt) există peste 220 de copii, o singură şcoală şi niciun spaţiu de joacă. Ştim cu toţii cât de important este pentru un copil jocul şi de aceea vrem să îi oferim condiţiile necesare pentru a se bucura de copilărie. Eu am crescut în această comună şi acum,vreau să ofer ceva comunităţii care m-a format; vreau să le ofer copiilor din comuna Ruginoasa un spaţiu verde, curat, cu leagăne, băncuţe, tobogane şi un mic teren volei, mai ales că Şcoala nu dispune de niciun teren de sport.
          Dar proiectul nu îi vizează doar pe cei mici ci pe toţi locuitorii, pentru că toţi au nevoie de un mic parc în care să socializeze şi să respire aer curat. De ce să fie joaca într-un parc un lucru inaccesibil pentru aceşti copii? De ce să se minuneze atunci când ajung în oraş şi văd un loc de joacă pentru copii? De ce să nu îi ajutăm? Proiectul este de asemenea menit să educe tinerii în spirit ecologic, implicându-i în acţiuni de plantare şi curăţare a zonei.
       Pentru a obţine finanţarea,proiectul trebuie să fie la sfârşitul competiţiei pe locul 1, în acest moment fiind clasat pe locul 8 (din total 21 de proiecte). Aşadar avem nevoie de voturi pentru a reuşi. Judeţul Neamţ a depus nenumărate proiecte în această competiţie însă până în acest moment nu a câştigat niciunul. De ce?Pentru că nemţenii nu s-au mobilizat. Dar luna aceasta trebuie să demonstrăm că se poate.
        Judeţul Neamţ trebuie să fie solidar şi împreună vom reuşi!
        Pentru toate aceste, am nevoie de votul dumneavoastră!Tot ce trebuie sa faceţi este să vă creaţi cont pe www.taraluiandrei.ro şi mai apoi sa votaţi proiectul « Şi copiii din mediul rural au nevoie de joacă şi de sport! »


Vă mulţumesc de la inimă la inimă!

Iniţiativa îi aparţine elevei: Eliza Chirilă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu