sâmbătă, 2 iulie 2011

Branding Romania 2011
                                                    COMUNICAT DE PRESĂ
                                  „Become responsible for the future!
A patra ediție a școlii de vară pentru tineri Branding Romania se va desfăşura în perioada 28 august - 2 septembrie 2011 la Braşov sub deviza “Become responsible for the future!”. Proiectul organizat de Asociaţia Clubul Liderii Mileniului Trei îşi propune să informeze, să mobilizeze şi să responsabilizeze tinerii pasionaţi de autodezvoltare pentru a contribui la transformarea României de mâine.
Branding Romania, unica şcoală de vară focalizată pe reconstruirea imaginii de ţară, facilitează participanţilor cele mai puternice experiențe de învățare și astfel le oferă acestora resursele necesare dezvoltării durabile, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.
Tinerii participanți, cu vârsta cuprinsă între 17-23 ani, vor interacţiona pe tot parcursul evenimentului cu profesionişti din mai multe domenii: educaţie, comunicare, mass-media, teatru, leadership, business. Cadrul de desfășurare va fi atât util, cât și plăcut prin numeroase sesiuni de training, dar şi prin activităţi de relaxare şi divertisment.
Branding Romania 2011 – “Become responsible for the future!” are ca obiective: transmiterea unui set calitativ de informaţii şi instrumente practice de implicare responsabilă a tinerilor în societatea prezentă, desfăşurarea unui cadru de interacţiune directă bazată pe educaţia non-formală, fundamentarea şi dezvoltarea comunităţii de tineri pasionaţi, inteligenţi, pragmatici, entuziaşti în vederea transformării vizibile şi treptate a României.
Misiunea proiectelor realizate de Asociaţiei Clubul Liderii Mileniului Trei este de a genera schimbare, persoană cu persoană.
Informaţii suplimentare se pot obţine prin următoarele date de contact:
Clubul Liderii Mileniului Trei
cadru.jpgAdresa: Str. Dr. N. Staicovici, nr. 25, sector 5, Bucureşti
Telefon: +40735 835 831
E-mail: contact@clublmt.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu