joi, 27 ianuarie 2011

Adunarea ordinară a Consiliului Judeţean al Elevilor Neamţ 26 ianuarie 2011



          În cadrul întâlnirii ordinare a Consiliului Judeţean al Elevilor Neamţ, din data de 26 ianuarie 2011, desfăşurată în Colegiul Naţional de Informatică Piatra Neamţ, la care au participat: Membrii CJE Neamţ, Biroul Executiv al CJE Neamţ, domnul inspector educativ prof. Eugen Vasiliu-Dinu, si doamna profesor coordonator, prof. Elena Ciurea .Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele:
·         Prezentarea activităţilor dezbătute în cadrul Conferinţei Interregionale a Consiliilor Judeţene ale Elevilor-Botoşani, 20-23 ianuarie 2011;
·         Probleme organizatorice;
·         Stabilirea şi aprobarea strategiei privind participarea conducerii CJEN la Adunarea Generală a Consiliului Naţional al Elevilor din România, 2-6 februarie 2011;
·         Alte probleme;
Şedinţa a fost susţinută de vicepreşedinta Amalia Popa, ulterior luând cuvântul vicepreşedintele-prim Octavian Andrei Bărbuleţ Tărăntuş şi prezentând activităţile dezbătute la Conferinţa Interregională. În cele ce au urmat, a fost prezentată şi situaţia CJE Neamţ din perioada mandatului noii preşedinte, Aanei Mădălina. Conform rezultatelor ruşinoase, prin semnarea unei demiteri de către BEX CJEN şi prin votul liber şi în unanimitate de 19 voturi, al membrilor CJEN, s-a hotărât eliberarea din funcţie a acesteia. Ulterior s-a prezentat candidatura pentru postul,  vacant acum, de preşedinte al CJE Neamţ. S-a înscris un singur candidat, fostul preşedinte CJEN şi vicepreşedintele-prim, Octavian Andrei Bărbuleţ Tărăntuş. Acesta a fost votat, de asemenea, prin vot liber de către membri CJEN, cu o unanimitate de 19 voturi.
Pentru postul de vicepreşedinte-prim,  a fost desemnată prin alunecare, Amalia Popa, pentru al doilea post de vicepreşedinte candidând doar Andreea Zaharia, directorul de departament de Concursuri Şcolare şi Extraşcolare. Aceasta a fost votată prn vot liber şi cu o unanimitate de 20 de voturi (de această dată putând vota şi fosta preşedintă a CJEN, Aanei Mădălina) .
Pentru postul de director al departamentului  Concursuri Şcolare şi Extraşcolare, s-au înscris doi candidaţi: Bejan Regina Maria, de la CT „Miron-Costin” şi Bârzu Roxana, de la CT „Petru-Poni”. Obţinând un total de 12 voturi împotriva celei dintâi, şi cu 3 abţineri, Bârzu Roxana a fost desemtată pentru ocuparea acestui post.
În incheiere au luat cuvântul domnul inspector educativ prof. Eugen Vasiliu-Dinu si doamna profesor coordonator, prof. Elena Ciurea adresând câteva cuvinte de consolare Mădălinei Aanei, şi totodată mustrând actualul Birou Executiv.
Şedinţa a fost încheiată în mod optimist, dorindu-se o mai bună funcţioanare a CJE Neamţ pe perioada mandatului noii conduceri.
Procesul verbal a fost încheiat de secretar Andreea Tarnovki.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu