luni, 18 aprilie 2011

Gala Premiilor in Educatie


Pentru tine e mereu suficient un simplu multumesc? Fundatia Dinu Patriciu recompenseaza educatia de calitate din Romania, oamenii exceptionale, ONG-urile si proiectele de succes.

Cu totii ne dorim in Romania un sistem educational performant, de calitate, dar uitam ca un simplu multumesc nu e de ajuns si ca educatia are nevoie si de recompense. Pentru ca sustinem oamenii care apreciaza lucrurile de valoare si stiu ca educatia devine mai puternica atunci cand e premiata, promovam Gala Premiilor in Educatie 2011!

*Gala Premiilor in Educatie  urmareste promovarea oamenilor, a proiectelor si a organizatiilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania.

Prin acest proiect, Fundatia Dinu Patriciu doreste sa premieze performanta si sa impulsioneze competitia si creativitatea in domeniul educatiei.
In concurs se pot inscrie persoane fizice (elevi, studenti, educatori, invatatori, profesori preuniversitari si universitari, cercetatori, bibliotecari), organizatii neguvernamentale si institutii de invatamant de stat sau private iar premiile acordate sunt in valoare totala de 250.000 de Euro.

Indrazneste! Dovedeste ca meriti! Fa-te remarcat!
Echipa roman- vodista “AER pentru educatie”, echipa finalista in cadrul competiei “Anunta Gala in Liceu”, iti tine pumnii!

Afla mai multe detalii pe
*www.premiileineducatie.ro
*www.aerpentrueducatie.blogspot.com

Articol: Eliza Chirila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu